Home.Nieuws.Stal De Parkant.Stal Riverdance.Stal Riverside.Stal Dilewinne.Links.
© 2005 Willeke Termeer

Stal De Parkant, Riverdance & Riverside

GASTENBOEK

19 december 2009:

Onze Wild Indigo is er niet meer.. Het is zo vreemd om dat te zeggen, maar helaas wel de waarheid..
We kunnen wel zeggen dat onze “Burgemeester” of “Smurf” zoals zijn bijnamen waren, onze trots was. Wat waren we trots toen hij goedgekeurd werd en steeds werd bekroond met een 1e premie.

Dan maak je plannen voor verhuur, en daarna zelf gebruiken.. En ineens is het over.  
Smurf stond bij Martin Kramp en die merkte zaterdagmiddag dat hij niet lekker was. De dierenarts kwam en heeft hem medicijnen gegeven, maar Martin heeft ‘m toch naar de kliniek gebracht. Het zag er slecht uit, zijn bloed was slecht en er waren 2 opties: in laten slapen of opereren. Hoewel de kans ontzettend klein was, hebben we toch besloten voor de operatie te gaan, hier hoefden we niet over na te denken. Alles is voor smurf gedaan, maar het heeft helaas niet geholpen. Hij is in de operatie overleden.
Tijdens de operatie bleek dat hij een blinde darmontsteking had en problemen in de dunne darm.

Wij zijn ontzettend blij dat Martin alles voor hem gedaan heeft, de dierenarts heeft gebeld, en hem naar de kliniek heeft gebracht. Natuurlijk hoop je op een goede afloop, maar ja, ook deze dingen gebeuren en horen bij het leven en het leven met dieren..

Just what Susanna say: Good memories will beat the bad memories.. It just takes time...
Wij zijn blij dat we Wild Indigo gefokt en goedgekeurd hebben gekregen, en hopen dat de 3 veulens die wij van hem verwachten in goede gezondheid geboren zullen worden!